Ελλάδα

Εκλογές 2019: Όσα ψάξατε στο Google πριν φτάσετε στην κάλπη

Bρισκόμαστε στο Σαββατοκύριακο του πρώτου γύρου της εκλογικής διαδικασίας και έχουμε τα αποτελέσματα των αναζητήσεων των τελευταίων τριάντα ημερών.
Τι ψάξατε στην Google, την πιο γνωστή μηχανή αναζήτησης; Εάν εξαιρέσει κάποιος τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision και τον μήνα Μάιο -φυσικά και δεν κρίνουμε, το καταγράφουμε- οι περισσότερες αναζητήσεις σχετίζονται με τις επερχόμενες εκλογές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.

«Περιφέρειες της Ελλάδας» στην πρώτη θέση, «Ελληνικές ευρωεκλογές 2014» στη τρίτη θέση, στην πέμπτη θέση «υπουργείο Εσωτερικών – Υπουργείο – Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής», στη δέκατη έκτη θέση «Δήμος», στη δέκατη όγδοη «Πολιτικό κόμμα» και στην 24η «Ευρωβουλευτής».

Υπήρξαν, μάλιστα, πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα, αναφορικά πάντα με τις εκλογές.

Στην πρώτη θέση «πού ψηφίζω 2019», στη δεύτερη «ψηφίζω 2019. Gr», «μάθε πού ψηφίζω» στη τρίτη, «ευρωεκλογές 2019, υποψήφιοι νδ», «πού ψηφίζω 2019» στην έκτη, στην όγδοη «δημοσκόπηση ευρωεκλογών», στη δέκατη «υποψήφιοι περιφέρειας αττικής», «εκλογικά τμήματα» στη 14η και η πρώτη εικοσάδα κλείνει με την ερώτηση «ποιοι είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας».

Μέσα στις παραπάνω αναζητήσεις σας παρεμβάλλονται διάφορα αιτήματα, όπως «weather in Kefalonia», «Άρειος Πάγος» και «Βar Refaeli» – το τελευταίο, λόγω Eurovision.
Αυτό που μένει, όμως, τώρα είναι να προσέλθετε στις κάλπες την Κυριακή έχοντας σκεφτεί τι θα ψηφίσετε – για να μην ψάχνετε, έπειτα, την ψήφο σας!

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το