Τοπικά

Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Βόλο

karkinos-mastou

Ημερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίους τις 11 το πρωί στο «Αχίλλειον».
Θα μιλήσουν οι : Γεώργιος Ρήγας Παθολόγος – Ογκολόγος – Επιμελητής Α΄ ΕΣΥ, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Χημειοθεραπείας του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου με θέμα «Καρκίνος του Μαστού. Στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα», Γιάννης Κωστής Χειρουργός με θέμα «Χειρουργική του Καρκίνου του Μαστού και άλλα» και ο Δρ Μάνος Ζαχαριουδάκης Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής με θέμα «Ολοκληρωμένη Ψυχολογική αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού πριν και μετά τη διάγνωση – Συναισθηματικοί, αντιληπτικοί, ψυχο-ιατρικοί, φιλοσοφικοί, σεξουαλικοί και οικογενειακοί παράγοντες αυξάνουν τις πιθανότητες ανάρρωσης και ευτυχίας της γυναίκας που υπερβαίνει τον Καρκίνο». Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Η Ημερίδα, που είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, υποστηρίζεται από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ και τον Α¨ Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το