Τοπικά

Ημερίδα για τη Γεωμετρία στα νέα προγράμματα σπουδών της Γ΄ Γυμνασίου

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών -επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: « Η Γεωμετρία στα νέα προγράμματα
σπουδών της Γ΄ Γυμνασίου» την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023. Πιο συγκεκριμένα το θέμα της ημερίδας θα είναι: «Μπορεί ένα πρόγραμμα σπουδών να γίνει βασικό εργαλείο της διδασκαλίας; Η περίπτωση της Γεωμετρίας στα νέα προγράμματα σπουδών της Γ ́ Γυμνασίου» (περίληψη της εισήγησης στην ιστοσελίδα της εταιρείας eme-mag.gr).
Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και απευθύνεται σε Καθηγητές Γυμνασίου της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Ομιλητές θα είναι οι: α) Παναγιώτου Κωνσταντίνος, Μαθηματικός, Συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας και β) Θωμαΐδης Ιωάννης, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικός Σύμβουλος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 από 10.30-13.00 στο Αμφιθέατρο του T.E.E. Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος) και έχει χορηγό το Σύλλογο
Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας. Η Δ.Ε. της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας ευχαριστεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για τη διευκόλυνση των συναδέλφων καθώς και το Σύλλογο Φροντιστών για την αρωγή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το