Πολιτισμός

Η Σεμίνα Διγενή παρουσιάζει στο Βόλο το βιβλίο της «Κίτρινο Υποβρύχιο»

Το βιβλίο της Σεμίνας Διγενή με τίτλο «Κίτρινο Υποβρύχιο» παρουσιάζουν στο Βόλο το βιβλιοπωλείο Public και οι εκδόσεις Πατάκη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στις 7.30 το απόγευμα στον Πολυχώρο Public ΄Ογλ 22 με Ι.Κονταράτου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου, ο συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής και η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα, ενώ θα προβληθούν βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα του βιβλίου που διαβάζουν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Κάτια Δανδουλάκη, Γωγώ Μπρέμπου, Ταμίλα Κουλίεβα, Λένα Ουζουνίδου, Λϊλα Μπακλέση, Ολυμπία Σκορδίλη.

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της γνωστής δημοσιογράφου στο οποίο γράφει για όλα αυτά για τα οποία δεν μίλησε ποτέ. Είναι ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό κείμενο, μια σύνθεση μεταξύ μαρτυρίας, ρεπορτάζ και μυθοπλασίας. Φίλοι και γνωστοί, συγγενείς και συνεργάτες αλλά θρυλικές προσωπικότητες της πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής παρελαύνουν στις σελίδες του βιβλίου που γεμίζουν άλλοτε με τις φωτογραφίες και άλλοτε με τις αναφορές τη μνήμη με γνώση και συναίσθημα.

Το βιβλίο «Κίτρινο Υποβρύχιο» έχει παρουσιαστεί με επιτυχία ενώ με την ίδια επιτυχία κινείται εμπορικά προσδίδοντας στη δημιουργό του την υποχρέωση για συνέχιση του εγχειρήματος της συγγραφής βιβλίων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το