Τοπικά

Η ΟΕΒΕΜ στο πλευρό των επιχειρηματιών της εστίασης που θα παραδώσουν τα κλειδιά τους στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας συμπαρίσταται στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών – Μπαρ Αναψυκτηρίων Εστίασης Ν.Μαγνησίας, που θα γίνει στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 13:00 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Οι επαγγελματίες του κλάδου θα παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους και θα καταθέσουν «Υπεύθυνη Δήλωση Πρώην Επαγγελματία Εστίασης».
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΜ, ο κλάδος της Εστίασης είναι ένας από τους πιο βαριά πληττόμενους κλάδους της Πανδημίας του Covid-19 και δυστυχώς τα μέτρα δεν είναι επαρκή. Έχει χαθεί ένας χρόνος, με κλειστή την Εστίαση, με επαγγελματίες και εργαζόμενους εκτός της αγοράς εργασίας. Η επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους κρέμεται από μια κλωστή. Δυστυχώς, τα μέτρα είναι αποσπασματικά και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων αυτών και να έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
“Η Κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα μέτρα της Εστίασης και να λάβει σοβαρά υπόψη τις προτάσεις και τις θέσεις του κλάδου. Η κατάσταση είναι απελπιστική και ο κλάδος κινητοποιείται με αυτή τη δράση όχι για να εντυπωσιάσει, αλλά για να εκφράσει την απογοήτευσή του. Τα χιλιάδες λουκέτα και η απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας είναι αναπόφευκτα. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ουσιαστική στήριξη της Εστίασης.
Η ΟΕΒΕΜ είναι πάντα δίπλα στα Σωματεία, στους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους της Μαγνησίας! Την κρίση θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι” καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το