Ελλάδα

Η μήνυση του αντιδημάρχου Χαλκίδας για το γάμο μαϊμού του δίγαμου καρδιολόγου – «Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου»

Μήνυση για το αδίκημα της πλαστογραφίας έχει καταθέσει ο αντίδημαρχος Χαλκίδας Βασίλης Γουρνής, καθώς όπως υποστηρίζει πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του για το γάμο μαϊμού του καθηγητή ΕΚΠΑ, διευθυντή καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας.
Ενώ η ΕΔΕ στο δήμο Χαλκίδας και η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση του γάμου μαϊμού που φέρεται να διοργάνωσε ο καρδιολόγος, βρίσκονται σε εξέλιξη, έρχεται στο φως η μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της πλαστογραφίας, που κατέθεσε ο αντιδήμαρχος της πόλης ο οποίος φέρεται να πραγματοποίησε το γάμο. Ο κ. Γουρνής υποστηρίζει ότι δεν τέλεσε ποτέ τον εν λόγω γάμο και ότι η υπογραφή του πλαστογραφήθηκε στη μαϊμού άδεια γάμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο fake γάμος υποτίθεται ότι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο δημαρχείο Χαλκίδας.
Τέσσερα χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν αληθινός γάμος, αλλά μια καλοστημένη παράσταση. Η αποκάλυψη έγινε όταν η υποτιθέμενη σύζυγός του γιατρού πήγε στο δήμο Χαλκίδας για να ζητήσει διαζευκτήριο, καθώς το ζευγάρι χώριζε.
Στο δήμο Χαλκίδας δεν βρήκαν καταχωρημένο κανένα γάμο με τη συγκεκριμένη ημερομηνία και αντιλήφθηκαν ότι το έγγραφο που κρατούσε η γυναίκα ήταν πλαστογραφημένο.

Ετσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Με βάση τα όσα είπε η υποτιθέμενη σύζυγος του καρδιολόγου, ο γιατρός της έλεγε ότι είναι πράκτορας και ότι χρειάζεται να λείπει κάθε Σαββατοκύριακο. Αποκαλύφθηκε δε, ότι ο γιατρός ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δυο παιδιά.
Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο πρώην Αντιδήμαρχος Χαλκίδας, Βασίλης Γουρνής, μιλώντας με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Το EviaZoom.gr παρουσιάζει αποκλειστικά την κατεπείγουσα μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Βασίλης Γουρνής στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας στις 18 Οκτωβρίου 2018, η οποία στη συνέχεια μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει στην μήνυση του ο κ. Γουρνής:
«Από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι και 31 Αυγούστου του 2014, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, είχα μεταξύ άλλων και την αρμοδιότητα να τελώ πολιτικούς γάμους. Την περασμένη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ότι φέρεται να έχω τελέσει και υπογράψει την με αρ. 3712/06-2014 άδεια γάμου, δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου, ο οποίος φέρεται να πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο δημοτικό κατάστημα μεταξύ των συζύγων …………. και ……….. . Επίσης από την αρμόδια υπηρεσία ενημερώθηκα ότι ως προς το σύνολο της η δήλωση αυτή τέλεσης πολιτικού γάμου είναι ψευδής, πλαστή και ανυπόστατη, καθώς ουδέποτε τέλεσα τον ανωτέρω γάμο.
Για τον λόγο αυτό υποβάλλω μήνυση κατά αγνώστου για το αδίκημα της πλαστογραφίας, αφού η υπογραφή που έχει τεθεί στη θέση του αντιδημάρχου δεν είναι δική μου αλλά αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας. Συνέπεια των ανωτέρω ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του υπαιτίου για το αδίκημα της πλαστογραφίας (216ΠΚ)…..»

Πηγή:  iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το