Τοπικά

Η μακάβρια έκπληξη για επώνυμη Λαρισαία στο μνήμα της μητέρας της και η αιχμηρή «έκρηξη» από γνωστό ιδιοκτήτη γραφείου τελετών

Μπροστά σε μία… δυσάρεστη και μακάβρια έκπληξη βρέθηκε πρόσφατα γνωστή Λαρισαία στο Νέο Κοιμητήριο της πόλης.

Όπως αποκάλυψε η «Ελευθερία», η Λαρισαία συνόδευσε τη μητέρα της στην τελευταία της κατοικία. Την επομένη επισκέφθηκε, ως είθισται, τον τάφο της για τα τριήμερα και βρέθηκε προ εκπλήξεως: Έλλειπαν τόσο ο σταυρός όσο και η σύνθεση με τα λουλούδια, που είχε φροντίσει το Γραφείο Τελετών.

Και το ζήτημα δεν είναι ότι τα λουλούδια του σταυρού και της σύνθεσης είχαν γίνει καπνός, αλλά ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λουλούδια κηδείας, όπως πληροφορήθηκε η Λαρισαία, εξαφανίζονται από τους τάφους μετά από κηδείες. Απομένοντας με το ερώτημα ποιος μπορεί να ευθύνεται και για ποιον λόγο για την αφαίρεση των λουλουδιών…

Η ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΔΟΚΤΗΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ

Το παραπάνω περιστατικό προκάλεσε την «έκρηξη» με αιχμές του Λαρισαίου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών κ. Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε τα εξής: «ΟΧΙ δεν συνέβη και αυτό!!!

Συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Όχι μόνο αυτό, συμβαίνει και το ότι οι κεκοιμημένοι δεν είναι ένα σακί με πατάτες και τον “πετάς”.

Συμβαίνει πολλά χρόνια στο λειτούργημά μας να μην σέβονται τον κεκοιμημένο, που στο τέλος έχουμε όλοι μας να δώσουμε μεγάλο λόγο στον Θεό για τον κάθε έναν που “φροντίσαμε” και δεν κάναμε άσεμνες κινήσεις και πράξεις προς αυτόν.

Συμβαίνει το ότι μερικοί κάνανε το λειτούργημα , στο να “μετράνε κεφάλια κεκοιμημένων”.

Συμβαίνει το ότι μερικοί, ξεπεράσατε τα όρια κατά πολύ και μας παίρνει όλους η μπάλα.

Ευτυχώς και δικαίως η αλήθεια πλέον βγαίνει από τους ίδιους τους συγγενείς και μπράβο τους».

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή:newsroom onlarissa.gr

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το