Τοπικά

Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού καλωσόρισε στη Βρύναινα την εκπομπή “Κυριακή στο χωριό”

Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού καλωσόρισε την παραγωγή της εκπομπής “Κυριακή στο χωριό” που προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3, έχοντας ως σημείο αναφοράς το χωριό της Βρύναινας.
Πιο συγκεκριμένα η Ένωση αξιοποιώντας κάθε δυνατό μέσο για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αλλά και για την ανάδειξη του τοπικού πλούτου της περιοχής, φιλοξένησε με επιτυχία την παραγωγή της ομώνυμης εκπομπής “Κυριακή στο χωριό”, εστιάζοντας στην ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου μας και την αυθεντικότητα των ανθρώπων του.

Τα γυρίσματα της εκπομπής, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στα μέσα του Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Βρύναινας (Άνω και Κάτω Ξενιά, Γεφύρια, Φράγμα και Φαράγγι Μαυρομάτι, δρώμενα στο χωριό, ήθη και έθιμα, συγκομιδή τσαγιού, κ.α.) με αποκορύφωμα την κεντρική πλατεία, το τριήμερο 8 έως 10 Ιουνίου 2018, μέσα σε ένα υποδειγματικό πλαίσιο φιλοξενίας από όλους τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο.

Η Βρύναινα έβαλε το τραπέζι, το τσάι, τα αρωματικά φυτά και συγκέντρωσε πλήθος ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, όλους τους ανθρώπους για μια υπέροχη “Κυριακή στο χωριό”, μυώντας τους μέσα από το δικό τους αυθεντικό τρόπο στην ομορφιά του τόπου και των κατοίκων του.
Κατά τη προβολή της εκπομπής οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μαγευτικά τοπία, ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα, τοπικές συνταγές, παραδοσιακούς χορούς, αναπαραστάσεις εθίμων καθώς επίσης και τραγούδια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το