Πολιτισμός

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Τσαγκαράδα

«Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα δώσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique, την 6μελή μπάντα της, το Σάββατο 21 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στον προαύλειο χώρο της Νανοπουλείου Σχολής στην Τσαγκαράδα, στο Πήλιο και την οποία διοργανώνει ο τοπικός Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος.
Ο τίτλος προέρχεται από το νέο άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια» και έρχεται 7 χρόνια μετά την τελευταία προσωπική της δουλειά. Περιλαμβάνει 16 τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από τις συναντήσεις της με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες. Αναμειγνύονται με κλασικά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο, με τον μοναδικό, ενοποιητικό ήχο των Bogaz.
Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ. Η προπώληση θα γίνεται από την Τρίτη 10/7 έως την Παρασκευή 20/7 στα παρακάτω σημεία: Βόλος: Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη, Ζαγορά: Cafe-Bar «Ραδιόφωνο» the music bistrot, Άγιος Ιωάννης: «Paralos» the bar experience, Μηλιές: είδη δώρων «Ζούμπερο». Στην Τσαγκαράδα η προπώληση θα γίνεται και την ημέρα της συναυλίας έως τις 14.00: Συνοικία Αγίας Παρασκευής: «Alekas House», είδη δώρων «Αμαδρυάς», συνοικία Αγίων Ταξιαρχών: είδη δώρων «Μνήμες». Πληροφορίες: Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας, τηλ. 6947131454.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το