Τοπικά

Η δημοτική αρχή του Βόλου μηνύει φιλόζωη που μπήκε στο κυνοκομείο

Η δημοτική αρχή καταθέτει μήνυση εναντίον φιλόζωης που προχώρησε σε καταγγελίες εις βάρος της λειτουργίας του δημοτικού κυνοκομείου, Σύμφωνα με την δημοτική αρχή η μηνυόμενη διέπραξε τις ακόλουθες παράνομες πράξεις, σύμφωνα με την δημοτική αρχή :
“Συγκεκριμένα , στις 28-5-2018 εισήλθε παράνομα σε χώρο δημοτικής υπηρεσίας και παρέμεινε στο χώρο αυτό , παρά την θέληση της υπηρεσίας , προκαλώντας διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας και από την επόμενη ημέρα επιδόθηκε σε εκστρατεία κατασυκοφάντησης του Δήμου Βόλου στον ημερήσιο , έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Ειδικότερα :
Στις 28 Μαϊου 2018 , ημέρα της εορτής – αργίας του Αγ. Πνεύματος και περί ώρα 11.45 π.μ. , η μηνυόμενη , συνοδευόμενη και από μία άλλη γυναίκα , προσήλθε στο δημοτικό κυνοκομείο Γλαφυρών και ζήτησε από τον παρευρισκόμενο υπάλληλο Ζήση Μπαρμπούτα , να μπει στο κυνοκομείο . Ο προαναφερόμενος υπάλληλος εξήγησε , ότι αυτό δεν είναι δυνατόν , διότι δεν είχε τηρηθεί η διάταξη του Κανονισμού περί προηγούμενης ενημέρωσης του συντονιστή του προγράμματος ή του υπεύθυνου κτηνιάτρου . Τότε , η μηνυομένη άρχισε να φωνάζει , να εξυβρίζει , να απειλεί , να κτυπάει με τα πόδια της και να αναποδογυρίζει τους κουβάδες με το νερό , που υπήρχαν έξω από την είσοδο του κυνοκομείου .
Μετά την ως άνω βίαιη και επιθετική συμπεριφορά της μηνυόμενης, κλήθηκε η Αστυνομία . Οι αστυνομικοί , που προσήλθαν, συνέστησαν στην μηνυόμενη και στις συνοδούς της να αποχωρήσουν , όμως , αυτές , όχι μόνο δεν αποχώρησαν , αλλά αμέσως , μετά την απομάκρυνση της Αστυνομίας , παρά τις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου , παραβίασαν την είσοδο και όρμησαν κυριολεκτικά στον χώρο του κυνοκομείου . Χωρίς καμία συνεννόηση, συνεχίζοντας τις φωνές και τις απειλές , η μηνυόμενη άρχισε να βγάζει φωτογραφίες , κατά το δοκούν , από διάφορα σημεία . Παρέμειναν στον χώρο , προκαλώντας τεράστια αναστάτωση , περίπου επί μισή ώρα και αποχώρησαν , μόνο αφού τις ανακοινώθηκε , ότι θα καλούνταν εκ νέου η Αστυνομία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος . Η παράνομη είσοδος και παραμονή της μηνυομένης στον εσωτερικό χώρο του δημοτικού κυνοκομείου , παρά την θέληση της υπηρεσίας , θέληση , η οποία της δηλώθηκε ρητά , προκάλεσε διακοπή της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας , ιδία στον τομέα της φροντίδας των ζώων και της καθαριότητας του χώρου”.  Η μηνυόμενη κατηγορείται πως διέδωσε ψευδείς ειδήσεις που αναπαράχθηκαν από τα ΜΜΕ με περιεχόμενο που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα καθώς τα ζώα που είχε φωτογραφήσει δεν ηταν εντός του κυνοκομείου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το