Αθλητισμός

Η Δήμητρα Ευξ. ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Νίκο Βούλγαρη

Τα «ηνία» σε δικό της παιδί αποφάσισε να δώσει η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Πιο συγκεκριμένα η νέα διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε νέος προπονητής να αναλάβει ο Νίκος Βούλγαρης, ο οποίος παλιότερα είχε υπηρετήσει την ομάδα τόσο στη Β’ ΕΠΣΘ, όσο και στην Γ’ Εθνική.
«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με ένα δικό μας παιδί, ον προπονητή Νίκο Βούλγαρη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία» αναφέρει η ανακοίνωση της Δήμητρας, η οποία ταυτόχρονα αποχαιρέτησε τον προηγούμενο τεχνικό Χρήστο Κολημήτρα.
Η ανακοίνωση: «Η ομάδα είναι στη θέση να ευχαριστήσει για τη μέχρι τώρα συνεργασία της τον προπονητή Χρήστο Κολημήτρα. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».
Μετά τον υποβιβασμό της από την Α’ Τοπική η Δήμητρα κάνει μια νέα αρχή με πρόεδρο τον Νίκο Στεφανή και α’ αντιπρόεδρο και έφορο δημοσίων σχέσεων τον Πέτρο Θωμαΐδη. Μάλιστα ο πρώτος εγκατέλειψε την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής υπογραμμίζοντας τα εξής:
«Κάπου εδώ έφτασε η ώρα να πω και εγώ με τη σειρά μου το δικό μου αντίο στα γήπεδα από το πόστο του ποδοσφαιριστή. Συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα. Ένα είναι σίγουρο, ότι φεύγω γεμάτος και ευγνώμων για όλα όσα έζησα εντός και εκτός γηπέδων.
Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η τελευταία μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής έγινε στον Αίαντα Σούρπης και ήταν πέρα κάθε προσδοκίας. Δεν πιστεύω εύκολα στις ποδοσφαιρικές οικογένειες, αλλά ο Αίας είναι κάτι τέτοιο και είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος του και θα συνεχίσω να είμαι. Σας ευχαριστώ για όλα.
Στην συνέχεια θέλω να αναφερθώ μάλλον στα καλύτερα μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής κι αυτά είναι τα χρόνια στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Τα λόγια περιττά… Δέκα αξέχαστα χρόνια. Άκη Στάμο, εσύ είσαι η αιτία. Τεράστιο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε.
Και τέλος στην ομάδα του χωριού μου και της καρδιάς μου την Α.Ε Δήμητρα Ευξεινούπολης που όπως γνωρίζετε πλέον υπηρετώ από το πόστο της διοίκησης γιατί στα χαρτιά είμαι πρόεδρος. Στην πραγματικότητα είμαστε όλο το χωριό μαζί. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες και κατάφερα με τη βοήθεια όλων να γράψουμε την πιο ένδοξη ιστορία της ομάδας μέχρι την επόμενη. Τάσο Δεληζήση, Σπύρο Ντόντη, Αντώνη Μηλιώνη, σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα και δικαιωθήκαμε.
Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και για μένα δυστυχώς έχει έρθει αυτή η ώρα, Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες συμπαίκτες μου (λόγω χρόνων) που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Να είστε όλοι καλά και θα τα λέμε στα γήπεδα…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το