Οικονομία

H Bild… αποκαλύπτει πού κρύβουν τα χρήματα οι Ελληνες

lefta

O φόβος ενός Grexit έχει κάνει τους Ελληνες να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην Ελλάδα. Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα τηςBild με τίτλο «Να που κρύβουν τα χρήματά τους οι Ελληνες».

Οταν η διαφορά μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας κλιμακώθηκε κι ενώ όλοι μιλούσαν πια για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, η Δήμητρα πήγε στην τράπεζα και άρχισε να «τραβά» κάθε μέρα και από 1.000 ευρώ. «Είμαι σίγουρη ότι δε θα υπάρξει συμφωνία. Γι΄ αυτό το λόγο τα χρήματα μου είναι πιο ασφαλή στο σπίτι. Εχω 8.000 ευρώ στην ντουλάπα, ανάμεσα σε ποτήρια και μπουκάλια».

Το άρθρο της Bild συνεχίζει με τη μαρτυρία της 83χρονης Άννας που είναι συνταξιούχος: «Εχω κρύψει 32.000 ευρώ σε μία γλάστρα. Ο διαρρήκτης δεν μπορεί να τα βρει, γιατί είναι πολύ καλή κρυψώνα. Δεν έχει σημασία ποιος κυβερνά. Εχω χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη μου».

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος Γιάννης έχει κρύψει 2.000 ευρώ στο ντουλάπι της κουζίνας: «Είναι άδικο αυτό που κάνει η Ε.Ε σε εμάς. Αυτός ο πανικός παραλύει τη χώρα μας».

Το άρθρο καταλήγει στο ότι αρκετά δισεκατομμύρια βρίσκονται στα σπίτια των Ελλήνων αυτήν την στιγμή με αποτέλεσμα να γίνονται ολοένα και περισσότερες διαρρήξεις.

πηγή www.thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το