Τοπικά

Για τα προβλήματα του Δήμου Αλμυρού ενημερώθηκε η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Τον Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου η νέα Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον Δήμο Αλμυρού και είναι ζωτικής σημασίας.
Ειδικότερα, συζήτησαν για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας μεγάλος επαρχιακός και κατεξοχήν αγροτικός δήμος, αναφερόμενοι για παράδειγμα στις καταστροφές που υπέστη το αγροτικό οδικό δίκτυο, από τα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας τριετίας και στην δύσκολη αποκατάσταση αυτού.
Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος έθεσε στην Υφυπουργό την αναγκαιότητα πρόσληψης τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί για να ανταποκριθεί, ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες. Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος και επιτακτικής σημασίας για τον Δήμο Αλμυρού, για το οποίο θα πρέπει να υπάρξει άμεση και καθοριστική λύση.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο έργο «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση δημοτικής παραλιακής οδού Νηες Δ.Ε. Σούρπης-Αγία Μαρίνα Δ.Ε. Πτελεού Δήμου Αλμυρού», το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Η Υφυπουργός ακούγοντας τα προβλήματα και τις προτάσεις που της εξέθεσε ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα δρομολογήσει συγκεκριμένες λύσεις για την αντιμετώπιση συνολικά των ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Αλμυρού.
«Ο Δήμαρχος είχε μια πολύ γόνιμη συνεργασία με την Υφυπουργό, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία στέκεται από όποιο «μετερίζι» και αν βρίσκεται, στο πλευρό του Δήμου Αλμυρού και το έχει αποδείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αλμυρού.
Την ερχόμενη εβδομάδα, ο κ. Εσερίδης πρόκειται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Υπουργεία, προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν τον Δήμο Αλμυρού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το