Τοπικά

Γ. Φώτης: Ο π. γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ ζητά “μέτωπο” απέναντι στην “παρακμή” της πόλης

ΦΩΤΗΣ

Ο π. γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γ. Φώτης με δήλωσή του χαρακτηρίζει αλαζόνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό, τους “χρεώνει” την έλλειψη κάθε διάθεσης συνεννόησης στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και τονίζει πως τώρα είναι η ώρα των συνεργασιών για να αντιμετωπιστεί η παρακμή και η αναξιοπρέπεια της πόλης από τον Μπέο.

Διάβασα τις ανακοινώσεις των κομμάτων μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την εύστοχη παρέμβαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗΣ σχετικά με την αξιοπρέπεια του Βόλου και την καταρράκωση της από την Δημοτική Αρχή του Μπέου και θέλω να σταθώ στα παρακάτω: –

Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 με το μόνο που ασχολήθηκε ήταν με διαγκωνισμούς των στελεχών του για το ποιος θα πάρει το κομματικό χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου λες και τον Δήμο τον είχε στο τσεπάκι του. Όποιος τολμούσε να βάλει τότε ζητήματα ευρύτερων συναινέσεων αντιμετωπιζόταν ως “ξεπουλημένος μνημονιακός” χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι έτσι εκκολάπτει το “αυγό του φιδιού” το οποίο εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μπέος.

Τους είχε τυφλώσει η μέθη της επερχόμενης εξουσίας Τσίπρα-Καμμένου. Την 2η Κυριακή των εκλογών ούτε καλημέρα δεν μας έλεγαν όταν πηγαίναμε στις συγκεντρώσεις τους και στο εκλογικό τους κέντρο για να τους στηρίξουμε. Από την επομένη των εκλογών δυστυχώς η δημοτική τους παράταξη, την οποία όλοι στηρίξαμε, αυτοδιαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σήμερα μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο με ότι αυτό σημαίνει. Παρακάμπτω τα περί “γελοιότητας” (θα μπορούσα να πω πολλά) ως απάντηση στο ΠΑΣΟΚ στη 2η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δείχνουν αλαζονεία και δεν βοηθάνε στην δημιουργία ενός μετώπου όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου και των κοινωνικών φορέων που είναι απαραίτητο για να απαλλαγεί ο Βόλος απ αυτό το ερμαφρόδιτο φασίζων μόρφωμα που τον διοικεί και να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του.

Για την ΝΔ δεν θα πω πολλά. Γνωρίζουν και οι πέτρες ότι η στήριξη της υποψηφιότητας Μιτζικού ήταν για “ξεκάρφωμα” αφού η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της στήριζε Μπέο πολλά από τα οποία σήμερα συνδιοικούν το Δήμο μαζί του. Ευτυχώς που βρέθηκαν ορισμένα σοβαρά και υπεύθυνα στελέχη της που έδωσαν τη μάχη με προσωπικό τους κόστος για να σώσουν την τιμή και την υπόληψη της παράταξης τους.

Σήμερα όμως πιστεύω ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες δημιουργίας αυτού του μετώπου απέναντι στην παρακμή και την αναξιοπρέπεια. Το έχει ανάγκη ο Βόλος κ η ιστορία του. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όλοι θα κριθούμε απ τις πράξεις μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το