Αθλητισμός

Έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά η Νίκη εν όψει της αναμέτρησης στην Καλαμάτα

Έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά φαίνεται η Νίκη εν όψει της αναμέτρησης στην Καλαμάτα. Μάλιστα γι’ αυτό φρόντισε και ο Στάικος Βεργέτης, που παρέθεσε δείπνο σε διοικούντες και ποδοσφαιρικό τμήμα αποδεικνύοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στη βολιώτικη ομάδα.

Όταν μία ομάδα δίνει έναν δύσκολο αγώνα οφείλει να είναι έτοιμη τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Αυτό είναι γνωστό στον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος θέλησε να βάλει το… λιθαράκι του και στους δύο τομείς. Από τη μία μεριά φρόντισε να προετοιμάσει αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές δίνοντας τις κατευθύνσεις για την αναμέτρηση στην Καλαμάτα, ενώ το ίδιο έκανε και στον ψυχολογικό τομέα.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Κρέατος Τέχνη», όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ο τεχνικός διευθυντής Ρήγας Στύλας, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Πανόπουλος, τα μέλη του προπονητικού τιμ και φυσικά οι ποδοσφαιριστές. Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Ταυτόχρονα τους επέστησε την προσοχή για την επόμενη τριάδα αγώνων, την οποία θεωρεί πολύ σημαντική.
Σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη. Παρά το γεγονός ότι η Νίκη δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και όλοι πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό ματς.
Πάντως και στην Καλαμάτα το βολιώτικο συγκρότημα θα παραταχθεί με απουσίες. Πιο συγκεκριμένα θα λείψουν ο Γιώργος Ιορδανίδης, που έχει συμπληρώσει το όριο καρτών και δηλώθηκε να χάσει την κυριακάτικη συνάντηση και ο Σάββας Κυριακίδης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι. Ο 32χρονος αριστερός μπακ προσπάθησε να γυμναστεί χθες αλλά δεν τα κατάφερε, με συνέπεια να μην υπολογίζεται για τον αγώνα κόντρα στη «μαύρη θύελλα».
Στον αντίποδα επιστρέφει ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, που εξέτισε την ποινή του το περασμένο Σάββατο, ενώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και το δελτίο του Θωμά Τσιμπούκα. Όσον αφορά τον Μαρτίν Μπαταγίνι, οι διοικούντες εκφράζουν τη σιγουριά ότι το δελτίο του θα είναι έτοιμο σήμερα και ως εκ τούτου θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της Καλαμάτας.
Η προετοιμασία της Νίκης θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με μία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η σύνθεση της αποστολής. Κατόπιν οι «κυανόλευκοι» θα αναχωρήσουν για Καλαμάτα, όπου θα διανυκτερεύσουν.

Βεργέτης: Η Νίκη έχει τους δικούς της λόγους να πάει έτοιμη στην Καλαμάτα
Τους δικούς της λόγους για να πάει έτοιμη στην Καλαμάτα έχει η Νίκη σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη. Ο Τριπολιτσιώτης τεχνικός αποκάλυψε ότι ο Σάββας Κυριακίδης τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν λύσεις για να καλυφθεί το κενό του έμπειρου αριστερού μπακ, αλλά και του τιμωρημένου Γιώργου Ιορδανίδη.
«Ολοκληρώνουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής. Δεδομένα, πέρα από τον Ιορδανίδη, θα απουσιάσει τελικά κι ο Σάββας ο Κυριακίδης, ο οποίος δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει μαζί μας. Θα βρούμε, όμως, τις λύσεις, δουλεύουμε σε αυτήν την κατεύθυνση» υπογράμμισε στο nikifc.gr ο κ. Βεργέτης και συνέχισε:
«Πρόκειται για έναν κρίσιμο αγώνα και πάμε στην Καλαμάτα να κάνουμε μία υπερπροσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Νίκη έχει τους δικούς της λόγους να πάει έτοιμη σε αυτό το παιχνίδι, κοιτά να παίξει για τους δικούς της στόχους, δε μας ενδιαφέρει ο σκοπός του αντιπάλου, όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι. Χθες (σ.σ. Πέμπτη) κάναμε κι ένα τραπέζι με όλα τα παιδιά, προκειμένου να χαλαρώσουμε, να κουβεντιάσουμε και να βρεθούμε μαζί, μακριά από την καθημερινότητα του γηπέδου. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος επίσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος επισημαίνοντας τα εξής: «Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας αυτό που έρχεται. Η εβδομάδα κύλησε καλά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση, αναλογιζόμαστε τη σοβαρότητα του παιχνιδιού. Ξέρουμε πόσο το θέλει η Καλαμάτα, αλλά κι εμείς το θέλουμε πολύ. Προερχόμαστε από ένα ατυχές αποτέλεσμα, στο οποίο είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και θέλουμε να επιστρέψουμε στα τρίποντα».
«Έχουμε τις απουσίες του Γιώργου Ιορδανίδη και του Σάββα Κυριακίδη, αλλά η ομάδα έχει στηθεί έτσι ώστε να αναπληρώνει και να καλύπτει κάθε κενό. Είμαστε 21 έτοιμοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Επιστρέφω σε μία πόλη που πέρασα όμορφα, έκανα φίλους, αλλά δε νιώθω ότι έχω να αποδείξω κάτι. Είναι ένας αγώνας, στον οποίο θα φοράω τη φανέλα της Νίκης και θέλω να κερδίσω» πρόσθεσε.

Share
Ετικέτες: ΚαλαμάταΝίκη

Πρόσφατα άρθρα

Τζάκομο Πουτσίνι – Εκατό χρόνια από τον θάνατό του (1858-1924)

    Ζώδιο: Αιγόκερος. Εθνικότητα: Ιταλός. Μουσικό ύφος: Ύστερο-Ρομαντικό-Ρεαλιστικό. Γνωστότερο έργο: Μαντάμ Μπατερφλάι. Το ακούσαμε…

26 Μαΐου 2024

Στη Μηλίνα ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Το μεσημέρι ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, παρουσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου…

26 Μαΐου 2024

Η ΔΑΣ ΟΤΑ για εργατικό ατύχημα

Η ΔΑΣ ΟΤΑ για το εργατικό ατύχημα στον δήμο Βόλου αναφέρει: Δυο μόλις μέρες μετά…

26 Μαΐου 2024

«Θυσία αινέσεως…» – Η ιερά Ψαλμωδία στις Ακολουθίες και τα Μυστήρια της Εκκλησίας

Του Κων/νου Χαριλ. Καραγκούνη, καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, kxkaragounis8@gmail.com, www.kxkaragounis.gr «Χριστός Αληθώς Ανέστη»!…

26 Μαΐου 2024

Τα εγκαίνια του προσφυγικού οικισμού της Νέας Αγχιάλου – 25 Μαΐου 1908: Ορόσημο της ιστορίας της Νέας Αγχιάλου

Της Σουλτάνας Καρνομπατλόγλου-Τσουκαλά 25 Μαΐου 1908, ημέρα Κυριακή, η Νέα Αγχίαλος εγκαινιάστηκε με επίσημη τελετή…

26 Μαΐου 2024

Πρότυπα

Ο θεσμός των Προτύπων Σχολείων αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχημένος, καθώς κάθε χρόνο η ζήτηση αυξάνεται. Οι…

26 Μαΐου 2024