Αθλητισμός

Ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη

Τις επόμενες κινήσεις τους ετοιμάζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη. Αυτές θα γίνουν γνωστές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις από τους «κυανόλευκους».

Τις επόμενες ενέργειες που θα πραγματοποιήσουν σχεδιάζουν στην ΠΑΕ Νίκη. Αρχικά επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη και στη συνέχεια οι διοικούντες φρόντισαν η ομάδα να εξασφαλίσει αδειοδότηση από την ΕΠΟ, ενώ κατέθεσαν και φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Από εδώ και στο εξής ένα από τα πρώτα θέματα που θα απασχολήσουν τους «κυανόλευκους» είναι αυτό της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού. Η αρχή θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές.
Επίσης θα δούμε τι θα συμβεί με τη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς ήδη αποτελούν παρελθόν ο Κώστας Κατσουράνης και ο Ρήγας Στύλας. Άρα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι επόμενες κινήσεις, οι οποίες ήδη έχουν μελετηθεί από τους ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας.
Από εκεί και πέρα αναμένεται και η τοποθέτηση της ΠΑΕ Νίκη σχετικά με το τι θα γίνει με τα διαρκείας της νέας χρονιάς. Ωστόσο θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ομάδων που θα μετάσχουν στη Σούπερ Λιγκ 2.
Ταυτόχρονα η ΠΑΕ Νίκη προχώρησε σε διευκρίνιση προς τους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ούτε ένα παιχνίδι λόγω της πανδημίας. Οι διοικούντες προτείνουν εναλλακτικούς τρόπους στους κατόχους των παλιών διαρκείας, προκειμένου να μη χάσουν τα χρήματά τους με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που προχώρησαν σε αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν, καθώς το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε χωρίς παρουσία κόσμου στα γήπεδα λόγω της πανδημίας του Covid-19, ότι έχουν τις ακόλουθες επιλογές, σε ό,τι αφορά το ποσό που δαπάνησαν (προκαταβολή ή εξόφληση):
1. Αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.
2. Αγορές από το κατάστημα της ομάδας (https://store.nikifc.gr), μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022,
3. Αγορά ιματισμού από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ.
4. Να λάβουν πίσω τα χρήματά τους.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο [email protected] ή στα τηλέφωνα 24210-85221 και 24210-62644».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το