Πολιτισμός

Εστέλλα Κοπάνου: Το πρώτο α καπέλα ποπ μουσικό σχήμα στον Βόλο

 

Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη για την Εστέλλα Κοπάνου. Η Βολιώτισσα καλλιτέχνιδα θα τραγουδήσει απόψε στη Νέα Αγχίαλο μαζί με τον Γιώργο Παντέλογλου, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου θα εμφανιστεί «ζωντανά» στον Βόλο με τους VOX The Acapella Group, το μουσικό γκρουπ που μετέχει και όπως μαρτυρά η επωνυμία του, παράγει μουσική δίχως μουσικά όργανα. Παράλληλα με τα «lives», συνεχίζει να έχει αξιοπρόσεκτη παρουσία και στο θέατρο, αφού βρίσκεται στο πλευρό της Νικολέττας Βλαβιανού, η οποία πρωταγωνιστεί στην «Ευθαλία του Γαλατά».

Η Εστέλλα Κοπάνου μίλησε στη «Θ» επ’ ευκαιρία των δύο εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει στη Μαγνησία (απόψε στις 21.30, στο café – bar «Αιολία» στην παραλία Αλωνάκι στη Νέα Αγχίαλο και στις 20/7 την ίδια ώρα στο «Yacht Club» του «Xenia Volos»). «Με τον Γιώργο, τραγουδάμε και παίζουμε σαξόφωνο, φλάουτο, πιάνο και κιθάρα. Όσο για το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει, συμπεριλάβαμε γνωστές ποπ μπαλάντες, καθώς επίσης ελληνικά ποπ και ορισμένα σουίνγκ», ανέφερε για το πρώτο κατά σειρά «live» που έχει προγραμματίσει, κάνοντας ντουέτο με τον Παντέλογλου, ο οποίος είναι μουσικολόγος, όπως και η ίδια, ενώ συνεργάζονται επίσης στους VOX The Acapella Group.
Με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η παράσταση της 20ής Ιουλίου, για την οποία η Εστέλλα Κοπάνου είπε: «Είμαστε το πρώτο α καπέλα ποπ γκρουπ στην Ελλάδα και τραγουδάμε μόνο με τις φωνές μας. Έχουμε μεγάλο πρόγραμμα με γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Στον Βόλο, μάλιστα, οι τραγουδιστές θα βρισκόμαστε ανάμεσα στον κόσμο», ανέφερε η Βολιώτισσα καλλιτέχνιδα, η οποία στους VOX The Acapella Group συμπορεύεται με τους Γιώργο Παντέλογλου, Εύα Σταμάτη, Πάνο Δεσινιώτη και Κρικ (ο τελευταίος είναι ο beatboxer του συγκροτήματος).


Κλείνοντας, μίλησε για τη συμμετοχή της στο θεατρικό έργο «Η Ευθαλία του Γαλατά», με πρωταγωνίστρια τη Νικολέττα Βλαβιανού και σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, το οποίο είναι βασισμένο στη νουβέλα «Φαχισέ Τσίκα» του Θωμά Κοροβίνη (το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1998 από τις Εκδόσεις Άγρα και στηρίζεται στην προφορική μαρτυρία μίας γυναίκας, η οποία μετά τον ξεριζωμό της από την Κερασούντα του Πόντου, κατέληξε να εκδίδεται στην Κωνσταντινούπολη).
Η παράσταση έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, ενώ η Εστέλλα Κοπάνου πρόσθεσε στο βιογραφικό της μία ακόμη προσεγμένη παραγωγή στο θέατρο, έπειτα από τη συμμετοχή της τον χειμώνα που μας πέρασε στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» πλάι στη Μιμή Ντενίση. «Στις 27 Ιουλίου έχουμε πρεμιέρα με την «Ευθαλία του Γαλατά». Υποδύομαι τη μητέρα της ηρωίδας, όπως και άλλους μικρότερους ρόλους, ενώ τραγουδάω κιόλας στα περάσματα που κάνω κατά τη διάρκεια της παράστασης».

Share
Ετικέτες: Εστέλλα Κοπάνου

Πρόσφατα άρθρα

«Πάμε σαν άλλοτε» από την Εστία «Ίωνες»

  Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες» παρουσιάζει την εκδήλωση «Πάμε σαν άλλοτε»…

12 Μαρτίου 2024

Αλλαγή φρουράς στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού – Ενώ δεν έχει ληφθεί ακόμη πολιτική απόφαση για την οριστική μετεγκατάσταση

Παρουσία του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, ταξιάρχου Ιωάν. Χειμαριού θα γίνει σήμερα στο…

12 Μαρτίου 2024

Δεκτή η προσφυγή 42χρονης για τον θάνατο της μητέρας της που πνίγηκε στο σπίτι της από τις πλημμύρες

Δεκτή έκανε με Διάταξή του ο αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας την προσφυγή 42χρονης Φαρσαλινής, η οποία…

12 Μαρτίου 2024

«Το γελαστό παιδί» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

  Για την τελευταία προβολή της κινηματογραφικής σεζόν 2023-2024, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου σε…

12 Μαρτίου 2024

Βόλος: Νεαρός έκλεβε δίκυκλα και τα “διέλυε” – Βρέθηκαν εξαρτήματα και όπλο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος, διότι,…

12 Μαρτίου 2024

Προϋπολογισμός 14,4 εκ. ευρώ στη ΔΕΥΑ Αλμυρού το 2024

  Στα 14.480.000 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων έτους 2024 της ΔΕΥΑ Αλμυρού,…

12 Μαρτίου 2024