Τοπικά

Ερώτηση ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων για το γρήγορο ίντερνετ στον Βόλο

Ενημέρωση σχετικά με τη συνεργασία Δήμου – ΟΤΕ για την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Καλυβιώτης και Λαΐνας Ιωάννης.

Όπως ειδικότερα αναφέρουν:

Κύριε Πρόεδρε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. πριν ένα χρόνο περίπου η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε το σώμα πως θα έχει η πόλη σε λίγο καιρό δωρεάν ιντερνετ. Ο ΟΤΕ προχώρησε αργότερα στο σκάψιμο κεντρικών δρόμων της πόλης προκειμένου να τοποθετήσει τον σχετικό εξοπλισμό. Προχθές στις 10/6/2017 το πρωί δέχθηκα τηλεφωνική κλήση στο σπίτι μου από τον ΟΤΕ και ερωτήθηκα εάν θέλω γρήγορο ιντερνετ και σε περίπτωση που αποδεχόμουν τη συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών του, το κόστος θα είναι 8ευρω. Ερωτάτε η Δημοτική Αρχή:
1. Υπάρχει σύμβαση μεταξύ του ΟΤΕ και του Δήμου γι αυτήν τη συνεργασία;
2. Τα μηχανήματα του ΟΤΕ που ηλεκτροδοτούνται και παίρνουν ρεύμα από τον Δημοτικό φωτισμό έχουν μετρητές (ρολόγια) και που βρίσκονται; Εάν ναι γνωστοποιήστε στο σώμα από την αρχή της συνεργασίας σας (εάν υπάρχει) και μέχρι σήμερα το ποσό που έχει εισπράξει ο Δήμος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το