Τοπικά

Εργασίες ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων του επαρχιακού δικτύου Αλμυρού

Μετά την ολοκλήρωση του έργου αντικατάστασης σωλήνων ύδρευσης στο Δήμο Αλμυρού, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησε σε εργασίες ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων του επαρχιακού δικτύου Αλμυρού.
Συγκεκριμένα, στην ασφαλτόστρωση τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου Ευξεινούπολης – Ανάβρας, εντός του Οικισμού της Ευξεινούπολης, προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τις εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, λόγω και των καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Μαγνησία. Οι εργασίες της ασφαλτόστρωσης, όπου πραγματοποίησε αυτοψία η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο είναι στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τον Ιανό».
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Σε απόλυτη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις τεχνικές μας υπηρεσίες και τον Δήμαρχο Αλμυρού, με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό, αποκαθιστούμε τις βλάβες στο οδικό δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά μας και οι οποίες προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το