Αθλητισμός

ΕΠΟ: Καμία παράταση μεταγραφών σε Καβάλα, Δόξα και Ασπρόπυργο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε με το αίτημα παράτασης μεταγραφών των Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπροπύργου. Όπως, λοιπόν, αναμενόταν η Ε.Ε. δεν μπορούσε ν’ ασχοληθεί με το θέμα, σε μία συνεδρίαση έντασης λόγω της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων σχετικά με την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης.

Οι Καβάλα, Ασπρόπυργος, Δόξα Δράμας έχουν πάρει προθεσμία να βρουν λύση για τα δελτία ως την Τρίτη (12/10), αλλά τα περιθώρια πλέον είναι πολύ στενά. Από τον Καβάλα διαρρέει ότι ο Άλεξ Χαντιτάγκι απευθύνθηκε στη FIFA, όμως δείχνει απίθανο να υπάρξει άμεσα εξέλιξη. Οι Αργοναύτες έχουν επτά επαγγελματίες στο δυναμικό τους, αριθμός απαγορευτικός, άρα εξετάζουν πώς μπορούν να κινηθούν νομικά. Σημειώνεται ότι η Καβάλα δεν σκέφτεται τη Γ’ Εθνική (υπάρχει προθεσμία δήλωσης ως τη Δευτέρα), ενώ η Δόξα Δράμας έχει δηλώσει συμμετοχή.

Σε ό,τι αφορά στη Ζάκυνθο, κατέθεσε προχθές Πέμπτη αίτηση αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ στο Διοικητικό Εφετείο και περιμένει ότι το αίτημά της θα εκδικαστεί τη Δευτέρα (11/10). Επίσης οι «κυανοκίτρινοι» δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ενώ η ΕΠΣ αποφάσισε να μεταθέσει την κλήρωση για τις 12 Οκτωβρίου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το