Αθλητισμός

Επιτυχίες των καρατέκα του Αετού Αγριάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ). Η διοργάνωση είχε για ακόμη μια χρονιά πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ δεν έλειψε και η μαγνησιώτικη διάκριση.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αγριάς «Ο Αετός» συμμετείχε με τρεις αθλητές και επέστρεψε από την αποστολή με ένα χρυσό μετάλλιο, ένα χάλκινο και μια έκτη θέση. Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι θέσεις που κατόρθωσαν να πάρουν ήταν:

Η Στυλιανή Καλαφατάκη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Kumite νέων γυναικών (16-17 ετών) στα -53 κιλά. Ο Γιώργος Μπέτσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Kumite εφήβων (14-15 ετών) στα -57 κιλά. Η Όλγα Μιχαήλ κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία Kumite νεανίδων (14-15 ετών) στα -54 κιλά.
Αξιοσημείωτο είναι το ότι ήταν η πρώτη φορά που οι αθλητές συμμετείχαν σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο είδος του Sport Karate και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο καθώς η πορεία τους ήταν αξιοθαύμαστη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και οι εκπαιδευτές του ευχαριστούν όλους τους γονείς για την τόσο μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν. Οι εκπαιδευτές του συλλόγου Αλεξάντερ Άστλι και Διονυσία Άστλι δηλώνουν βαθύτατα συγκινημένοι για την πρόοδο των παιδιών και την τόση προσπάθεια που κατέβαλλαν για το κατόρθωμα που πέτυχαν. Τονίζουν ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά και επισημαίνουν ότι «οι μικροί Αετοί τώρα ξεκίνησαν να πετούν. Και εις ανώτερα, συνεχίζουμε για τα επόμενα…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το