Τοπικά

Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

P1060252

Τον Σύλλογο Τυφλών στο Βόλο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας, Κώστας Στεργίου. Μίλησε με τα μέλη του συλλόγου οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως για παράδειγμα η επαιτεία που δεν διώκεται αυτεπάγγελτα, τα φανάρια που εκτός του Βόλου δεν έχουν ενσωματωμένο ηχητικό φανάρι καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στους χώρους εστίασης καθώς δεν υπάρχουν κατάλογοι για τυφλούς και αμβλύωπες.
Ο Κ. Στεργίου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ είναι πάντα δίπλα στον αγώνα των ΑΜΕΑ και ζητά να διευρυνθούν οι παροχές για την κάλυψη των αναγκών τους. Υποστήριξε επίσης ότι το ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και στην εμπλοκή των ΜΚΟ, καθώς το κράτος έχει χρέος να προσφέρει ότι χρειάζεται σήμερα ένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες για να ζήσει αξιοπρεπώς.
Τέλος, κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να στηρίξουν το ΚΚΕ, και μαζί με αυτό και όλο τον υπόλοιπο λαό να παλέψουν για τα δικαιώματά τους και να μην περιμένουν από σωτήρες να τους παραχωρήσουν κάποια ψίχουλα. Όπως χαρακτηριστικά είπε «στις 25 Γενάρη κρίνεται η επόμενη μέρα και ο λαός πρέπει να αποφασίσει αν η μέρα αυτή θα δώσει ελπίδα στους μεγαλοεπιχειρηματίες ή αν θα δώσει ελπίδα στον ίδιο το λαό».

P1060217
Στο μεταξύ, στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας περιόδευσε σήμερα το πρωί η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Μαγνησία, Ρίτσα Κωτή- Ρούση. Η κ.Κωτή- Ρούση, πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βόλου, κάλεσε τους εργαζόμενους να μην παρασυρθούν από τον φόβο που σπέρνει η ΝΔ αλλά και από τις ψεύτικες ελπίδες που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και να δυναμώσουν τον ίδιο το λαό, δυναμώνοντας το ΚΚΕ που είναι η μόνη δύναμη ελπίδας για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το