Τοπικά

Επίσκεψη του Υφυπουργού Άμυνας στο Στεφανοβίκειο και στο 304 ΠΕΒ

1

Μονάδες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Μαγνησία επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και το επιτελούμενο έργο και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο 307 Τεχνικό Συγκρότημα Υποστήριξης Αεροπορικού Υλικού (307 ΤΣΥΑΥ), στο Στεφανοβίκειο, το οποίο παρέχει τεχνική υποστήριξη στα αεροπορικά μέσα των Μονάδων Αεροπορίας Στρατού της 1ης ΤΑΞΑΣ.

3

Η περιοδεία του συνεχίστηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο, όπως και στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (303 ΠΕΒ) στη Λάρισα.

Στη διάρκεια των επισκέψεών του στα στρατιωτικά εργοστάσια, ο κ. Τόσκας συνομίλησε με το προσωπικό και επισήμανε την ύπαρξη προβλημάτων που σχετίζονται τόσο με την επάρκεια ανταλλακτικών, όσο και με τον αριθμό του προσωπικού που έχει απομειωθεί τα τελευταία χρόνια.

4

5

7

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το