Τοπικά

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στην ΔΟΥ Βόλου

Στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων της σε φορείς του Nομού, η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου μετέβη στη ΔΟΥ Βόλου, όπου και συναντήθηκε με το διευθυντή κ. Δημήτρη Αποστολάκο, τον υποδιευθυντή κ. Ιωάννη Γουλιώτη, τους εργαζόμενους και το Σύλλογο Εφοριακών Μαγνησίας.
Η κα Παπανάτσιου ενημερώθηκε από τον κ. Αποστολάκο για την λειτουργία της υπηρεσίας κατά την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε φορολογικό επίπεδο οι συναλλασσόμενοι.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Μαγνησίας κ. Κώστας Βαΐτσης και τα μέλη του ΔΣ είχαν εκτενή συζήτηση με την Αν. Τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υλικοτεχνικών υποδομών, τις μελλοντικές ανάγκες που θα προκύψουν σε προσωπικό, με δεδομένο ότι πολλοί υπάλληλοι είναι κοντά στην συνταξιοδότηση, αλλά και για την συγχώνευση της ΔΟΥ Νέας Ιωνίας με τη ΔΟΥ Βόλου, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό, αν πραγματοποιηθεί, να διασφαλιστούν όλες οι οργανικές θέσεις και αφετέρου να μην υποβαθμιστεί το επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών. Τέλος, το ΔΣ του συλλόγου εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση της ΝΔ την αξιολόγηση των υπηρεσιών.
Η Βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε τον Διευθυντή, τον Σύλλογο εφοριακών και συνολικά τους εργαζομένους για την εποικοδομητική συζήτηση, ενώ ανέφερε ότι στόχος της είναι να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους πολίτες και τους φορείς, καταγράφοντας τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αναζητηθούν λύσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το