Αθλητισμός

Ένστολοι από τη Μαγνησία το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κυβερνητικών Υπηρεσιών 5Χ5 (video)

Στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κυβερνητικών Υπηρεσιών ποδοσφαίρου (5Χ5) που θα διεξαχθεί στη Μαγιόρκα από 12 έως 16 Μαΐου, θα συμμετέχει η ομάδα που προέρχεται από τη Μαγνησία, αποτελούμενη από Αστυνομικούς μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Παράρτημα Ελλάδος, Πυροσβέστες αλλά και φίλους της Ένωσης.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η ομάδα προερχόμενη από τη Μαγνησία θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο τουρνουά, όμως τώρα θα εκπροσωπεί και επίσημα τη χώρα μας σε αυτή την διοργάνωση τεράστιας απήχησης, με συμμετοχές που ξεπερνούν τις διακόσιες ομάδες από όλο τον κόσμο.

Η ελληνική αποστολή έχει δουλέψει σκληρά και βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα ετοιμότητας στοχεύοντας στην διάκριση. Στην προηγούμενη συμμετοχή της είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά και θέλει ανάλογη επιτυχία ή ακόμη και μεγαλύτερη.

Την αποστολή που αναχώρησε χθες το βράδυ από την Ελλάδα αποτελούν οι: Αναδιώτης Λευτέρης, Κωστούλας Αθανάσιος, Καραγεώργος Δημήτρης, Χουβαρδάς Αχιλλέας, Κυριάκος Αργύρης, Σιούτης Γρηγόρης, Γρούνας Χρήστος, Κοντογεωργάκης Δημήτρης, Παπαδάκης Ανδρέας, Βουλτσίδης Αθανάσιος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το