Τοπικά

Η Ένωση Συντακτών καλεί τους βουλευτές- δημοσιογράφους της Μαγνησίας να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό

ένωση συντακτών

Επιστολή προς τους βουλευτές- δημοσιογράφος της Μαγνησίας, Μάκη Μπαλλή και Χρήστο Μπουκώρο, απέστειλε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, καλώντας τους να σταθούν στο ύψος τους και να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που καταργεί τα δημοσιογραφικά ταμεία, το συνδικαλιστικό δικαίωμα και τις Ενώσεις Συντακτών.
Η επιστολή της Ένωσης:
«Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
Η Ένωση μας θεωρεί δεδομένο ότι ενόψει της ψηφοφορίας για το ασφαλιστικό θα σταθείτε στο ύψος σας τιμώντας τη δημοσιογραφική σας ιδιότητα. Η μονή σωστή επιλογή δεν μπορεί να είναι άλλη από την απόσυρση του εκτρώματος Κατρούγκαλου – Πετρόπουλου και των άρθρων που αφορούν την κατάργηση των δημοσιογραφικών Ταμείων, του συνδικαλιστικού δικαιώματος και των Ενώσεων Συντακτών.

Η ψήφιση αυτού του σχεδίου νομού αποτελεί «αίτια πόλεμου» με την Κυβέρνηση. Το γνωρίζετε. Σας έχουμε ενημερώσει. Ουδείς μπορεί να προφασίσει αγνοία.

Θεωρούμε ότι την υστάτη αυτή στιγμή θα συναισθανθείτε κι εσείς το έγκλημα εκ προμελέτης που συντελείται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και, βεβαίως, κατά της ενημέρωσης και κατά των δημοσιογράφων. Έχετε, λοιπόν, υποχρέωση να μη συναινέσετε με την ψήφο σας. Όλοι κρινόμαστε ενώπιον της κοινωνίας αλλά και των συναδέλφων…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το