Τοπικά

Ενέκριναν ημερήσια αποζημίωση 620€ στον Βεργή-Ζαρκάδα και …ευθύνονται «τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και το σάπιο πολιτικό σύστημα»

Με χυδαιότητες και με δυο μέρες καθυστέρηση απαντά η δημοτική αρχή Βόλου σε επίσημη απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, σύμφωνα με την οποία ο Απ. Βεργής -Ζαρκάδας μεταβαίνει στο Λονδίνο με 620 ευρώ ημερήσια αποζημίωση. Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σαφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για «ημερήσια αποζημίωση», ενώ τώρα η δημοτική αρχή κάνει λόγο για «συνολική αποζημίωση».

Η απόφαση που εγκρίθηκε και από το δημοτικό συμβούλιο έχει ως εξής: “Εγκρίνει την µετακίνηση του Αντιδηµάρχου Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης και Τουρισµού κ. Ζαρκάδα – Βεργή Απόστολου στο Λονδίνο για την υποστήριξη της συµµετοχής του ∆ήµου Βόλου στη ∆ιεθνή Έκθεση Τουρισµού WTM, η οποία θα πραγµατοποιηθεί στο Λονδίνο από 06/11/2017 έως 08/11/2017. Η µετακίνηση του ανωτέρου θα γίνει από το Βόλο στην Θεσσαλονίκη µε το ΕΙΧ αυτοκίνητό του (ΚΙΕ 9471) στις 05/11/2017 και από Θεσσαλονίκη στο Λονδίνο αεροπορικώς την ίδια ηµέρα. Στις 09/11/2017 θα επιστρέψει από το Λονδίνο αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη. Ηµέρες εκτός έδρας πέντε (5) και τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις, όπου η τελευταία ηµέρα είναι η ηµέρα επιστροφής στη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη θα παραµείνει για την υποστήριξη της συµµετοχής του ∆ήµου Βόλου στη ∆ιεθνή Έκθεση Τουρισµού PHILOXENIA από 09/11/2017 έως 12/11/2017. Στο Βόλο θα µεταβεί οδικώς στις 12/11/2017 µε το ΕΙΧ αυτοκίνητό του (ΚΙΕ 9471). Ηµέρες εκτός έδρας τέσσερις (4) και τρεις (3) διανυκτερεύσεις. Σύνολο: Ηµέρες εκτός έδρας οκτώ (8) και επτά (7) διανυκτερεύσεις. Το ύψος της συνολικής δαπάνης ηµερήσιας αποζηµίωσης του Αντιδηµάρχου είναι 620,00 €. Η δαπάνη µετακίνησης από Βόλο – Θεσσαλονίκη και η επιστροφή είναι 40,40 €. Η δαπάνη διαµονής στη Θεσσαλονίκη είναι 216,00 €.
Οι ανωτέρω δαπάνες θα βαρύνουν τον Κ.Α.00.6432.002 όπως υπολογίζεται θα ανέλθουν στο ποσό των 876,40 ευρώ και έχει εγκριθεί η διάθεση πίστωσης µε την αρ. 436/2017 απόφαση ∆ηµοτικού Συµβουλίου, µε αριθµό ΠΑΥ 1832 – 1833″.

Η απάντηση

«Αν και έχουμε προ πολλού συνειδητοποιήσει ότι αυτά τα δημοσιογραφικά σκουπίδια, που υπάρχουν στην πόλη του Βόλου και που αυτοχαρακτηρίζονται τιμητές των πάντων και μάλιστα βραβεύονται κιόλας (!) έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και αποτελούν απλούς υπηρέτες ενός σάπιου συστήματος διαπλοκής, εν τούτοις έρχονται στιγμές που μας εκπλήσσουν! Με την χυδαιότητα και τη βρομιά που εκδηλώνουν!
Τελευταίο «επίτευγμά» τους οι άθλιοι σχολιασμοί σε βάρος του αντιδημάρχου, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, Απόστολου Βεργή – Ζαρκάδα, την αποζημίωση του οποίου για τη συμμετοχή του οποίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο και στη «Φιλοξένεια» στη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενη από το  συνολικό  ποσό των 620 + 216 ευρώ για οκτώ ημέρες ( επτά διανυκτερεύσεις), προσπάθησαν να την εμφανίσουν αποζημίωση μιας ημέρας.
Θα μπορούσαν άνετα, με ένα απλό τηλεφώνημα, να διευκρινίσουν τα όσα διαλαμβάνονται στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην περίπτωση που ενδεχομένως την είχαν παρερμηνεύσει. Αλλά βέβαια δεν το έπραξαν γιατί μόνο δημοσιογραφικά δεν λειτουργούν, αλλά αντίθετα είναι δούλοι ενός συστήματος παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης όσων δεν βολεύουν το σύστημα που υπηρετούν.
Το ψέμα, ωστόσο, έχει κοντά ποδάρια, ακριβώς σαν το επαγγελματικό τους ανάστημα. Ηταν και παραμένουν παραδείγματα προς αποφυγή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το