Οικονομία

Ελληνική συμμετοχή στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

petroupoli

Για τη Ρωσία αναχωρεί η Αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, όπου με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα εκπροσωπούν την Ελληνική Κυβέρνηση.

Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης παρίστανται πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι της παγκόσμιας πολιτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας. Την έναρξη των εργασιών του Φόρουμ θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν και κεντρικοί ομιλητές είναι ο Γ.Γ. του ΟΗΕ κ. Ban Ki Moon και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker.
Η Αν. Υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει αύριο στην ειδική ενότητα με θέμα «Νέοι Ορίζοντες στην Τουριστική Βιομηχανία», στην οποία επίσης θα τοποθετηθούν ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού UNWTO κ. Taleb Rifai, ο επικεφαλής της Rosturism κ. Oleg Safonov, στελέχη της διεθνούς τουριστικής αγοράς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Ρωσίας και του Ρωσικού τουρισμού. Η κα Κουντουρά θα συμμετάσχει σε ειδική ενότητα με θέμα τον τουρισμό που διοργανώνει η οικονομική εφημερίδα Εxpert.
Η Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας που επίσης συμμετέχει στο φόρουμ, θα παραστούν και σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Προξενείου της Αγίας Πετρούπολης και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας, με την παρουσία και
συμμετοχή εκπροσώπων της κυβέρνησης της Ρωσίας, παραγωγικών φορέων,

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το