Τοπικά

ΕΚΒ για το «λουκέτο» στον Λεβεντέρη: Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση που διασφάλισε την ατιμωρησία

papadimopoulos

Σε ανακοίνωσή της για τη διακοπή λειτουργίας του Τμήματος Παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στο εργοστάσιο «Λεβεντέρη», η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου επισημαίνει ότι:

Οι «μάσκες» έπεσαν! Οι υπεύθυνοι της «Ν. Λεβεντέρης Α.Ε.», μετά τις σταδιακές απολύσεις και την συρρίκνωση της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου, ανακοίνωσαν σήμερα και την πλήρη διακοπή της λειτουργίας του Τμήματος Παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στο εργοστάσιο της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, ολοκληρώνοντας έτσι όλες τις φάσεις του καλοστημένου σχεδίου!
Ωστόσο, ηθικοί αυτουργοί του νέου αυτού αντεργατικού και αντιαναπτυξιακού εγκλήματος σε βάρος της Μαγνησίας είναι εκείνοι που με την Κυβερνητική μνημονιακή πολιτική τους «ενθάρρυναν» τους ιδιοκτήτες της «ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ» και διασφάλισαν την ατιμωρησία του!
Είναι, πια, πρόδηλο ότι το «έτσι προστάζουν οι δανειστές και οι βιομήχανοι, αυτό κι εμείς εκτελούμε…» έχει γίνει και επισήμως η «αναπτυξιακή σημαία» της Συγκυβέρνησης και αυτό, δυστυχώς, τίποτε καλό δεν προοιωνίζεται!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το