Ελλάδα

Εκτός και σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας από την ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Για άλλη μια φορά ο γνωστός λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής των ειδικών, Σωτήρης Τσιόδρας, θα είναι εκτός της προγραμματισμένης ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, που θα γίνει στο υπουργείο Υγείας.

Σήμερα στη θέση του αναμένεται να είναι ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα αυστηρότερα μέτρα της κυβέρνησης για την Αττική. Οπως σε κάθε ενημέρωση, παρών θα είναι και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντήσει σε ζητήματα που αφορούν στα νοσοκομεία.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πολλοί είναι εκείνοι που ήθελαν σήμερα την παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση των ιατρικών συντακτών για τον κορωνοϊό, προκειμένου να αλλάξει το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, με το ζήτημα των μασκών γίγας στα σχολεία. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε συναγερμός στην κυβέρνηση από το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι που έκαναν το λάθος και μοίρασαν ακατάλληλες μάσκες στα παιδιά. Παρ’ αυτά ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, απέφυγε για άλλη μία μέρα να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεδομένου, όπως έχει γράψει το ethnos.gr, έχει επιλέξει να τηρήσει αποστάσεις, κυρίως επειδή είναι δυσαρεστημένος για τις διάφορες κοινωνικές αντιδράσεις που υπάρχουν ως προς τη λήψη μέτρων απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το