Τοπικά

Εκλογές στον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Βόλου

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου για την εκλογή εκπροσώπων τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, στην ΟΔΥΕ, στην ΑΔΕΔΥ και στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.
Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο (μέχρι πέντε ψήφους) είναι:
Βενιέρης Αντώνιος, Καλαντζή Ευαγγελία, Καραγκούνης Σωτήριος, Καρδάση Ελένη, Μπιντάκα Αγορίτσα, Ρεντζελά Αικατερίνη, Σουλδάτου Φωτεινή και Τσαλούχου Αργυρώ.
Για αντιπρόσωποι στην Ο.Δ.Υ.Ε (μέχρι τέσσερις ψήφους) υποψήφιοι είναι οι Καραγκούνης Σωτήριος, Κιτζατίδου Ροζαλία, Κοτρώνη Βάσω, Παπαδημητρίου Ιωάννα, Παπαθανασίου Ελευθερία (Τέρη), Σουλδάτου Φωτεινή.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή (μέχρι τρεις ψήφους) υπάρχουν τρεις υποψήφιοι: Κανελλοπούλου Νεκταρία, Κιτζατίδου Ροζαλία και Χουλιαρά Ευαγγελία.
Υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ (μέχρι τέσσερις ψήφους) είναι: Καραγκούνης Σωτήριος, Μπιντάκα Αγορίτσα, Παπαδημητρίου Ιωάννα και Σουλδάτου Φωτεινή.
Σημειώνεται ότι θα βρεθεί στα δικαστήρια κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τεστ κορωνοϊού σε υπαλλήλους του Πρωτοδικείου, αλλά και σε όλους δικαστικούς υπαλλήλους επιθυμούν. Σήμερα θα γίνουν συνολικά 20 τεστ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το