Τοπικά

‘Εκκληση Αχ. Μπέου για περιορισμό των μετακινήσεων

Σύμφωνα με όλες τις προγνώσεις των μετεωρολόγων τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία που πλήττει και την πόλη του Βόλου θα επιδεινωθεί με ένταση των χιονοπτώσεων και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ο μηχανισμός του Δήμου Βόλου εργάζεται πυρετωδώς με στόχο να κρατηθούν όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες ανοιχτές και να λειτουργήσουν οι βασικές υποδομές της πόλης. Ζητώ τη συνεργασία των πολιτών και απευθύνω έκκληση να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα από τις 7 το απόγευμα και μετά, και για τη δική τους ασφάλεια και για να μην παρεμποδίζουν το έργο των συνεργείων αποχιονισμού..
Υπενθυμίζω στους συμπολίτες μας ότι για τα προβλήματά τους, λόγω της κακοκαιρίας, μπορούν να απευθύνονται στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 24213 53180, στο Δημαρχείο Βόλου στο τηλέφωνο 24213 50100 ή στο Γραφείο του Δημάρχου, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, και όπου συνεχώς και μέχρις ότου απομακρυνθεί η κακοκαιρία υπάρχουν αρμόδιοι για να παραλάβουν και να προωθήσουν όποια αιτήματα για αντιμετώπιση προβλημάτων πιθανώς υποβληθούν”.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ειδική ομάδα για την εξυπηρέτηση και παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών από περιοχές όπου πιθανώς η πρόσβαση με συμβατικά μέσα να είναι δυσχερής.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το