Τοπικά

Εκδήλωση σήμερα για τον καρκίνο του μαστού από το Παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο μήνας ευαισθητοποίησης πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη νεοπλασία στις γυναίκες. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα από τον καρκίνο του μαστού νοσούν περίπου 5000 γυναίκες και άλλες 2.000 γυναίκες πεθαίνουν.
Το Παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών του Βόλου για τον καρκίνο του μαστού με ενημερωτικά φυλλάδια και διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας.
Επιστήμονες υγείας μέσα από ένα διαδραστικό διάλογο και με τη συμμετοχή του κοινού θα ενημερώσουν γύρω από τις δυνατότητες πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Forum, Δεληγιώργη 9, και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Ομιλητές: Κωστής Ιωάννης, γεν. χειρουργός, Ρουσογιάννης Σωτήρης, γεν. χειρουργός, Περδικούρη Ελένη – Ισιδώρα, ογκολόγος – παθολόγος, Μουζόπουλος Δημήτρης, ακτινολόγος, Πάντζιου Αικατερίνη, ψυχολόγος, Γκαμπλιά Παρασκευή, μέλος ΔΣ Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το