Πολιτισμός

Εκδήλωση για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου και των Ξενώνων Αστέγων

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, η υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς ξεκίνησε ένα πλαίσιο δράσεων για κοινωφελή σκοπό με θέμα ένα υπέροχο μουσικό αφιέρωμα στον μέγιστο συνθέτη Γιάννη Σπανό που μας έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου 2019.
Έτσι πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς της Αγριάς μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή συμφωνήθηκε να γίνει υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου και των Ξενώνων Αστέγων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης λόγω Χριστουγέννων με χορηγίες του κάθε φορέα ξεχωριστά και ανάλογα με τις δυνατότητες που διαθέτει. Ο χώρος ορίστηκε να είναι το Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς. Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου κ. Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη ανέλαβε με μεγάλη χαρά το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα σε μελωδίες και ρυθμούς του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη και πατέρα του νέου κύματος. Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί επίσης από ομιλίες κοινωνικών λειτουργών των δομών της Κιβωτού του Κόσμου και των Ξενώνων Αστέγων, όπως και αφηγήσεις με κινηματογραφική παρουσίαση.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 – 8.00 το απόγευμα το ΚΗΦΗ Αγριάς διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής και περιμένει τον κόσμο ώστε να δώσουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά με την αγάπη μας.
Συμμετέχουν οι κάτωθι φορείς: ΚΑΠΗ Αγριάς, Αναπτυξιακός Σύλλογος Περιοχής Ψυγείων Αγριάς, Γυναικείος Φορέας Κοινωνικής Δράσης Αγριάς, Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αγριάς, Όμιλος Ερευνών Πηλίου Αγριάς και Εθελοντική Παρέμβαση Αγριάς.
Το ΚΗΦΗ Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το