Τοπικά

Εκ περιτροπής εργασία στο Νότιο Πήλιο

Πρόγραμμα για εκ περιτροπής εργασία των υπαλλήλων του, με φυσική παρουσία θα εφαρμόσει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου από την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίζοντάς τους σε ομάδες ανά δημοτική ενότητα, με σχετική απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός σε πρώτη φάση για το χρονικό διάστημα από 4 έως 8 Μαΐου.
Από την εκ περιτροπής εργασία εξαιρούνται όσοι τελούν σε άδειες ειδικού σκοπού, άδειες ευπαθών ομάδων, ενώ το προσωπικό των ΚΕΠ, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», και του προσωπικού Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας του Δήμου που θα λειτουργεί κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας των εργαζομένων.
Τα προσωπικό θα προσέρχεται στην εργασία ανά δεύτερη ημέρα.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην απόφαση «ανάλογα με τη φύση του αντικειμένου της υπηρεσίας, θα είναι υποχρεωτική η εξ αποστάσεως παροχή εργασίας με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών για το ποσοστό των υπαλλήλων και κατά τις μέρες που δεν θα παρίστανται με φυσική παρουσία στην υπηρεσία τους.
Οι υπάλληλοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή σε Η/Υ για την εξ αποστάσεως εργασία κατά τις ημέρες που δεν θα βρίσκονται στην υπηρεσία τους, θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ή με την προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών για να τους καθοριστεί ο τρόπος και ο τόπος εργασίας τους. Θα βρίσκονται δε στην διάθεση της Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες για παροχή εργασίας κατά τις απογευματινές ώρες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το