Τοπικά

Ευχαριστήριο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για τη συμμετοχή στην απεργία

unnamed (2)

Η Συντονιστική επιτροπή αγώνα που συστάθηκε από τους παραγωγικούς φορείς ΟΕΒΕΜ, ΑΔΕΔΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ & ΕΣΤΙΑΣΗ, σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους χιλιάδες Βολιώτες που συμμετείχαν στην απεργία – κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
“Η αγορά του Βόλου συμμετείχε και ήταν κλειστή όλη την ημέρα σε ποσοστό 100% όπως και η Εστίαση στο 95% για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Αυτό δείχνει την απόγνωση που έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες, έμποροι, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Η μεγαλειώδη ειρηνική πορεία που ακολούθησε τις ομιλίες ήταν πρωτόγνωρη για το Βόλο. Αυτό μας δίνει την ελπίδα για πετυχημένες κινητοποιήσεις στο μέλλον πολύ πιο δραστικές από μια απλή απεργία.
Μετά από αυτή την μεγαλειώδη κινητοποίηση ευχόμαστε να έχουν πάρει το μήνυμα η κυβερνόντες και να κοιτάξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της αγοράς.
Τέλος η συντονιστική επιτροπή θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την γιορτή του Πολυτεχνείου και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει σ’ αυτές”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το