Τοπικά

Νεώτερες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

φ

Η Ελληνική Εταιρεία Διατήρησης Αναπαραγωγής σε συνεργασία με τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας: ¨Νεώτερες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στις 5-6 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Palace.
Η Αναπαραγωγική Ιατρική αποτελεί μία από τις τέσσερις εξειδικεύσεις της ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Το ευρύτατο πεδίο της περιλαμβάνει τη γυναικολογική ενδοκρινολογία, την ενδομητρίωση, την υπογονιμότητα, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την εξωσωματική γονιμοποίηση, την ανδρολογία και την ενδοσκοπική χειρουργική. Οι εξελίξεις στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής είναι ραγδαίες και λόγω του μεγέθους της πολύπλευρης συσσώρευσης νέων σχετικών επιστημονικών δεδομένων καθίσταται επιτακτική η συνεχής ενημέρωση, ώστε να εξασφαλίζεται η αριστεία τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο. Σκοπός του 1ου Συνεδρίου Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας: ¨Νεώτερες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή” είναι να συμβάλλει στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα, οι οποίοι ασχολούνται ιδιαίτερα με τα θέματα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής και θα μεταδώσουν τις γνώσεις, την εμπειρία τους και τα νεώτερα δεδομένα μέσα σε ένα ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα.
Το συνέδριο απευθύνεται σε Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, ειδικευόμενους ιατρούς Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Βιολόγους και γενικότερα σχετικούς Επαγγελματίες Υγείας, καθώς επίσης και στο ευρύτερο κοινό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το