Ελλάδα

Δύο αδερφές στην Κρήτη κέρδισαν από 1.000 ευρώ στη λοταρία των αποδείξεων

Χαμόγελα σκόρπισαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης της λοταρίας αποδείξεων στο Καστρί της Βιάννου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δύο αδερφές η Σοφία και η Στέλλα κέρδισαν από 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το neakriti.gr οι δύο γυναίκες ήταν μαζί οικογενειακώς, στο Καστρί της Βιάννου, περνώντας τα Χριστούγεννα με τους γονείς τους, όταν μπήκαν στη σελίδα του taxisnet για να δουν τι τους… επιφυλάσσει η μοίρα που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν με το μέρος τους.

Η Σοφία, ήταν η πρώτη τυχερή που το διαπίστωσε, μαθαίνοντάς από την ανάλυση των στοιχείων της φορολοταρίας, ότι εξαιτίας μίας συναλλαγής με κάρτα, τον περασμένο Μάρτιο, ύψους 49,10 ευρώ, είχε κερδίσει από τη μία στιγμή στην άλλη 1000 ευρώ.

Ο ενθουσιασμός ήταν τέτοιος σε όλη την οικογένεια, που και η αδερφή της βλέποντας το σκηνικό, μπήκε στο «τρυπάκι» να δει τι γίνεται με τον δικό της λογαριασμό.

Και όπως αποδείχτηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα η τύχη χαμογέλασε στην οικογένεια όχι απλά διάπλατα αλλά εις διπλούν, καθώς και ο λαχνός της Στέλλας , που είχε κάνει μια συναλλαγή τον περασμένο Αύγουστο, κληρώθηκε ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους που είχαν μάλιστα συναλλαγές με αρκετά μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

Όπως ανέφεραν οι δύο αδερφές στο neakriti.gr, σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περίμεναν. Κάνουν συναλλαγές με κάρτες στην καθημερινότητα τους και αυτή τη στιγμή ο απρόσμενος Χριστουγεννιάτικος μποναμάς των 1000 ευρώ στην καθεμία ξεχωριστά θα αποτελέσει μια γερή ανάσα για να καλυφθούν υποχρεώσεις αλλά και για να περάσουν ακόμη πιο όμορφα τις γιορτές.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το