Τοπικά

Δωροθέα Κολυνδρίνη: “Είμαστε οι αρωγοί στους φορείς του μεταφορικού έργου στη Μαγνησία”

«Καλύτερη καθημερινότητα για τους πολλούς και τους αδύναμους δημιούργησε η συνεργασία μας με όλους τους φορείς του μεταφορικού έργου στο Νομό. Χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς στηριχθήκαμε στις πρωτοπόρες εταιρείες του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ του Νομού και στους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί της Περιφέρειας για να εξασφαλίσουμε μετακινήσεις μαθητών, ομάδων πολιτών και κάθε πολίτη που χρειάστηκε τη συνδρομή μας. Για τους ιδιοκτήτες φορτηγών ήμασταν πάντα μπροστά από τα οχήματά τους για να ανοίγουμε δρόμους στις δύσκολες καιρικές συνθήκες ώστε να μην σταματήσει λεπτό η επαγγελματική τους δραστηριότητα». Τα παραπάνω δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη σε συναντήσεις με τη διοίκηση του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ ,την διοίκηση των ΤΑΞΙ και των ιδιοκτητών φορτηγών.

   

Σε συζητήσεις με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στο μεταφορικό έργο η κ. Κολυνδρίνη τόνισε πως οι συνεργασίες που ανέπτυξαν και με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, θα έχουν πάντα αρωγό την Περιφέρεια που συμβάλλει στον σχεδιασμό μιας νέας, βιώσιμης στρατηγικής των μεταφορών για την κάλυψη των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών αναγκών του Νομού.

Η συζήτηση με τις διοικήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών επικεντρώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στον ευαίσθητο κυκλοφοριακό άξονα του Πηλίου όπου η Περιφέρεια θέλει να λύσει ένα πολυεπίπεδο πρόβλημα οργάνωσης υποδομών που αφορά την άναρχη στάθμευση των τροχοφόρων και τους ελάχιστους χώρους φορτο-εκφόρτωσης, σε συνδυασμό με σειρά δομικών προβλημάτων, όπως η δόμηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το