Τοπικά

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Αξιοθαύμαστο το έργο που επιτελούν τα ιδρύματα της περιοχής 

Τα ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδίνη χθες Δευτέρα 21.12.2020 και σήμερα Τρίτη 22.12.2020, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού. Ειδικότερα, χθες Δευτέρα επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου και το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες, ενώ σήμερα επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, την ΕΛΕΠΑΠ και την Κιβωτό του Κόσμου χαρίζοντας δώρα και γλυκά στα παιδιά. Αύριο θα επισκεφθεί το Σουρλίγκειο Γηροκομείο στα Κανάλια.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Τις ημέρες αγάπης και χαράς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το έργο που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και ειδικά αυτή την περίοδο οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στα Ιδρύματα, να τα στηρίζουμε και να ενισχύουμε το έργο τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μας αισθάνονται κοντά τους σαν μία μεγάλη αγκαλιά.»

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων ασφαλείας και περιορισμού που εφαρμόζονται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αναβάλλεται η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων έμπροσθεν του Διοικητηρίου για τα παιδιά του νομού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την άρση των μέτρων ασφαλείας και προστασίας με διανομή δώρων και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, που θα συνάδουν με τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το