Τοπικά

Δώρισαν αυτοκίνητο στην Αστυνομία για τις ανάγκες του Α.Τ. Αλμυρού

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή βράβευσης της εταιρείας που δώρισε ένα όχημα τύπου SUV για τις ανάγκες του Α.Τ. Αλμυρού.  Το όχημα πρόσφερε η ΙΝΤΕΡΚΑΤ Αφοι Παπαϊωάννου Α.Ε. και σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε  και η τελετή αγιασμού.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλης Καραΐσκός, ανέφερε ότι είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει για τις ανάγκες της Αστυνομίας.  “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί σήμερα οι ΑΦΟΙ Παπαϊωάννου μας προσφέρουν ένα όχημα για το Α.Τ. Αλμυρού που καλείται να καλύψει μεγάλη εδαφική έκταση κι επίσης υπάρχει το αεροδρόμιο, οι φυλακές και και θα μας βοηθήσει να πηγαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη” είπε χαρακτηριστικά.
Εκ μέρους της εταιρείας ο ιδιοκτήτης κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε ότι  “βοηθάμε υπηρεσίες γιατί προσφέρουν στο έργο και στην ασφάλεια των πολιτών και τα οικονομικά που τους παρέχει το κράτος δεν είναι αυτά που θα έπρεπε”.  Πρόσθεσε ακόμη ότι η εταιρεία  προσφέρει στο έργο των αστυνομικών που νυχθημερόν αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το