Κόσμος

Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Daily Mail» πριν από… 2015 χρόνια

daily 1

Εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά επιλέγουν την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», τόσο στην έντυπη, όσο και στην ηλεκτρονική της μορφή, προκειμένου να ενημερωθούν.

Η «Daily Mail» διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή site στον κόσμο. Μια τεράστια ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών, όχι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε μια σειρά από άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, δουλεύουν ακατάπαυστα, «ρίχνοντας» στο διαδίκτυο χιλιάδες ειδήσεις.

Αντίστοιχα και το φύλλο της εφημερίδας, που κατατάσσεται στα λεγόμενα tabloid είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των Βρετανών αναγνωστών.

Πολλές φορές ωστόσο, ο τρόπος που παρουσιάζει τις ειδήσεις έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από τους αναγνώστες, με αρκετούς από αυτούς να την χαρακτηρίζουν μη έγκυρη.

Έτσι το σατιρικό site «thepoke», φαντάστηκε και παρουσίασε στους αναγνώστες του, τον τρόπο με τον οποίο η βρετανική εφημερίδα θα παρουσίαζε πριν 2015 χρόνια την είδηση της Γέννησης του Χριστού.

Ο τίτλος είναι: «Άνεργοι περιπλανώμενοι πρόσφυγες καταστρέφουν τον αχυρώνα φορολογουμένων και επιπλέον υποστηρίζουν πως το μωρό τους είναι ο Μεσσίας»

Στους υπέρτιτλους γράφει: «Ύποπτο – Είναι από τη Μέση Ανατολή και έχει τεράστια γενειάδα, ενώ εκείνη υποστηρίζει πως είναι παρθένα, την ώρα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη»

«Σοκ: Παρά το γεγονός πως δηλώνει απένταρο, το ζευγάρι που έχει στην κατοχή του ένα γαϊδούρι έφερε στον κόσμο ένα μωρό και τώρα εσείς πρέπει να πληρώσετε για αυτό»

«Αποκάλυψη: Αναφορές λένε πως το ζευγάρι είναι ανύπαντρο και ίσως πρόκειται για περιπλανώμενους που διανυκτερεύουν από πόλη σε πόλη, εκμεταλλευόμενοι αμέτρητων ωφελειών».

Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας

daily 2

Πηγή www.protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το