Ελλάδα

Δείπνα και αντεπίθεση οργανώνει η ομάδα Σαμαρά στη ΝΔ

samaras

Στο έντονο παρασκήνιο και στα δείπνα διαφωνούντων που έχουν σκοπό να τον αμφισβητήσουν και να θέσουν θέμα ηγεσίας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέμπτη έχει αποφασίσει να απαντήσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού δραστηριοποιείται έντονα και ετοιμάζεται να απαντήσει τις επιθέσεις που πιθανόν θα γίνουν εναντίον του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πέμπτης.
Πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης, επιχειρεί να οργανώσει δείπνο – αντίβαρο σε αυτό της Μαριέττας Γιαννάκου με όσα στελέχη παραμένουν στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.
Τέτοια στελέχη είναι οι βουλευτές Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Φορτσάκης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Οικονόμου οι οποίοι οφείλουν την εκλογή τους στον κ. Σαμαρά.
Στους υποστηρικτές του κ. Σαμαρά βρίσκονται επίσης οι βουλευτές Κ. Βλάσσης στην Αρκαδία, Χαράλαμπος Αθανασίου, Αννα Ασημακοπούλου, Σοφία Βούλτεψη, Γεράσιμος Γιακουμάτος και Μανόλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, που ήδη μέσω ανακοίνωσής του έσπευσε να υπερασπιστεί τον κ. Σαμαρά για όσα του καταμαρτυρούν σχετικά με τον πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΛΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
Μένει να φανεί ποιά θα είναι η στάση των υπολοίπων ευρωβουλευτών, που επίσης δικαιούνται το λόγο στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μεταξύ των οποίων και στελέχη που πρωταγωνίστησαν στις πρόσφατες εκλογές όπως η Μαρία Σπυράκη.
Οι Χρύσανθος Λαζαρίδης (δεν είναι βουλευτής) και Δημήτρης Σταμάτης συνεβούλευσαν τον Αντώνη Σαμαρά να οργανώσει την αντεπίθεσή του στις επιθέσεις που δέχεται από πολλά κορυφαία στελέχη. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο Μάκης Βορίδης, και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κούρσα διαδοχής, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το