Τοπικά

Δήμος Βόλου: Ακτιβιστές του γλυκού νερού τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών

Με μια ειρωνική ανακοίνωση απαντά ο Δήμος Βόλου στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, που αντέδρασαν στην προειδοποίηση για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, κάλεσαν τη Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα το θέμα και προκάλεσαν τον Αχ. Μπέο, αν πράγματι τάσσεται κατά της καύσης σκουπιδιών, να δώσει το “παρών” στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Η Δημοτική Αρχή αποκαλεί τα μέλη της Επιτροπής “ακτιβιστές του γλυκού νερού” και επαναλαμβάνει την πρόθεση της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση:

Προφανώς και η απάντησή μας στους γελοίους ισχυρισμούς των Λημνιών, της Ιφιγένειας και των υπολοίπων ακτιβιστών του γλυκού νερού, δεν έγινε αντιληπτή και κατανοητή, για λόγους που, πάντως, δεν μας αφορούν και προς τούτο δεν θα εξετάσουμε.
Επαναλαμβάνουμε: Δεν απειλούμε κανένα. Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη για να αποδείξουν τα όσα βρόμικα, αισχρά και συκοφαντικά μας καταλογίζουν
Και επειδή προφανώς έχουν μια αλλεργία στις διαδικασίες της Δημοκρατίας τους ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται για την ομάδα Μπέου, αλλά για τη νόμιμα εκλεγμένη, με το συντριπτικό ποσοστό του 58%, Δημοτική Αρχή του Βόλου. Και θέλουν δεν θέλουν θα τη σεβαστούν.
Αν ήθελαν και μπορούσαν να την αμφισβητήσουν ας εκτίθονταν στις εκλογές, από τις οποίες έγιναν…λαγοί. Άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα γίνονταν αντικείμενο χλεύης για τις δραστηριότητες τους.

ΥΓ Αν η κ. Ιφιγένεια (σκέτη, την γνωρίζουμε) ζήλεψε τη δόξα της μικρής Γκρέτας, ας βρει άλλο τρόπο να το εκφράσει. Δεν της πάει και ηλικιακά. Σε κάθε περίπτωση μεγάλα και σοβαρά προβλήματα της πόλης είναι μπροστά μας και απαιτούν λύσεις. Χρόνος για τα τερτίπια και τις ιδεοληψίες των Λημνιών δεν περισσεύει…
ΥΓ1: Μάρκο Μπαξεβανόπουλε λείπεις. Τουλάχιστον τηλεφώνησε…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το