Τοπικά

Δημοπρατείται ο ξενώνας «Αχιλλέας» στη Μακρινίτσα

Τον ξενώνα «Αχιλλέας» που βρίσκεται στην πλατεία της Μακρινίτσας θα εκμισθώσει ο Δήμος Βόλου, μετά από ομόφωνη απόφαση και του Δημοτικού Συμβουλίου. Η εκμίσθωση θα γίνει κατόπιν δημοπρασίας, η οποία θα διεξαχθεί βάσει των όρων που θα καθορίσει η Οικονομική Επιτροπή.
Ο προς εκμίσθωση ξενώνας είναι ένα τριώροφο κτίσμα, που βρίσκεται στην κυριότητα του Δήμου Βόλου. Έχει συνολικό εμβαδόν 501 τ.μ. και κάθε όροφος είναι 167 τ.μ. Στο ισόγειο βρίσκεται η αίθουσα πρωινού, κουζίνα, σιδερωτήριο, ρεσεψιόν και αποθήκη. Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος περιλαμβάνουν τα δωμάτια. Συνολικά το κτίριο περιλαμβάνει δώδεκα δίκλινα δωμάτια και δύο δωμάτια υπηρεσίας.
Μέχρι σήμερα το ακίνητο ήταν κενό. Σύμφωνο με την εκμίσθωση του ακινήτου είναι και το Κοινοτικό Συμβούλιο Μακρινίτσας, σύμφωνα με την απόφαση που κοινοποίησε στις 18 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Βόλου ο πρόεδρος του Συμβουλίου Μακρινίτσας Ευ. Σαρακατσάνος.
Λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και την εισήγηση του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στην πρόσφατη συνεδρίασή του ενέκρινε την εκμίσθωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το