Αθλητισμός

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό Βόλου – Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η ένσταση του Ρήγα Φεραίου

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι σήμερα η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, δικαίωσα την ομάδα στην υπόθεση της ένστασης, που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Κλεβί Κόλα.
Ειδικότερα, όπως ενημερώθηκε επισήμως και εγγράφως ο Σύλλογος του Ολυμπιακού, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, έκρινε την ένσταση του Ρήγα Φεραίου ως αβάσιμη, καθώς σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του Ολυμπιακού, ο ποδοσφαιριστής Κλεβί Κόλα είχε καταστήσει σαφές προς τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα έκανε χρήση της άδειας προπονητή και είχε επιλέξει την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή σε μόνιμη βάση.
Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε εγγράφως την απόφασή του αυτή, καταθέτοντας παράλληλα και την ταυτότητά του –προπονητική- στην ΕΠΟ.
Κατόπιν αυτών, απορρίφθηκε η ένσταση του Ρήγα Φεραίου και διατάχθηκε η κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της ΕΠΟ.
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας, για τη συμπαράστασή τους όλο αυτό το διάστημα της δικαστική περιπέτειας και υπόσχεται ότι θα κρατήσει ψηλά την ιστορία του Συλλόγου, αγωνιζόμενη ενάντια σε όσους θέλουν να τη βλάψουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το