Αθλητισμός

Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι αγώνες τετράθλου για την μικρότερή κατηγορία Παμπαίδων B’ – Παγκορασίδων Β’ (γεν.2006-2007), όπου οι αθλητές, θα αγωνιστούν σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα: 60μ. – μήκος – μπαλάκι – 1.200μ.
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα και ανάλογα με τις επιδόσεις τους, θα λαμβάνουν και την αντίστοιχη βαθμολογία, με βάση τον πίνακα από τον ΣΕΓΑΣ.
Πολλοί από τους αθλητές που είναι γεννημένοι το 2007, αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.
Η συμμετοχή του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε αυτούς τους αγώνες, θα είναι πολύ μεγάλη, αφού θα συμμετέχει με 64 αθλητές και αθλήτριες, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η διοίκηση της ομάδας καλεί γονείς και φίλους να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες των αθλητών και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους.
“Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και προπονήτριες, εύχονται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το