Τοπικά

Νάνσυ Καπούλα για Ταξιαρχία: Είμαστε συμπαραστάτες των τοπικών φορέων και όχι υβριστής τους όπως η δημοτική αρχή

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με την αναστολή της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο Γεωργούλα, η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, εκφράσαμε ανοιχτά τις θέσεις μας, τονίζοντας δημόσια ότι οι όποιες μεταβολές, αλλαγές σχεδιασμών, απ’ όπου κι αν προέρχονται, οφείλουν να σέβονται την τοπική κοινωνία στην οποία επιχειρούνται να γίνουν, με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων όλων των πολιτών. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι μια τέτοια απόφαση θα δημιουργούσε κραδασμούς τόσο στην τοπική οικονομία, όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους στρατιωτικούς, οι οποίοι έχουν δομήσει τις ζωές και τις οικογένειές τους στην περιοχή μας.

Στη συνέχεια, όλοι οι αρμόδιοι φορείς όπως το ΤΕΕ Μαγνησίας που εκπροσωπώ, συνυπέγραψαν κείμενο που εστάλη στον αρμόδιο υπουργό, ζητώντας να μην προχωρήσει η μετεγκατάσταση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Η χθεσινή απόφαση για αναστολή της απόφασης για μετεγκατάσταση, μας χαροποιεί ιδιαίτερα για το γεγονός ότι όλοι οι παραγωγικοί φορείς της πόλης επέδειξαν ιδιαιτέρως γρήγορα κοινωνικά αντανακλαστικά και άσκησαν σημαντική πίεση σε όλους τους τομείς.

Ωστόσο θεωρώ ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, αν δεν υπάρξει τελική και καθαρή απόφαση για τη μη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Όλοι μαζί οι φορείς, ο ΕΣΒ, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το ΤΕΕ Μαγνησίας, οι ΟΕΒΕΜ και το ΕΚΒ, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την στήριξη των συμφερόντων της πόλης μας.

Το σίγουρο είναι ότι ως συμπαραστάτης αυτών των φορέων και όχι υβριστής τους, όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα προστεθεί και η νέα δημοτική αρχή Βόλου, μετά το Μάϊο του 2019».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το