Τοπικά

Διανομή προϊόντων σήμερα στον Βόλο

Ο Δήμος Βόλου ανακοίνωσε ότι από σήμερα Δευτέρα 05/04 έως και την Παρασκευή 16/04 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η διανομή θα γίνεται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες: 09.00 – 15.00 στον χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς), τηλ. επικ. 24210 48846 &24213 53140-141. Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση (δεν απαιτείται γνήσιο υπογραφής). Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: Ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τυρί φέτα, κοτόπουλο, πατάτες, μήλα, σαμπουάν, μωρομάντηλα.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την κείμενη νομοθεσία. Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελουμένων στον χώρο της διανομής.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το