Θ Plus

Διαμέρισμα αξίας 3,2 εκατομμυρίων λιρών θα γίνει δικό σας αν… εντοπίσετε την μπάλα

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να αποκτήσετε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο του Λονδίνου, αξίας 3,2 εκατομμυρίων λιρών, δίνοντας μόνο 10 λίρες; Αδύνατον, θα σκεφτείτε.

Κι όμως, ένας δικτυακός τόπος προσφέρει σε κάποιον τυχερό, τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα σπίτι, με τρεις κρεβατοκάμαρες, στο Knightsbridge, στο κεντρικό Λονδίνο.

Το απίστευτο αυτό διαμέρισμα στην καρδιά του Knightsbridge μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 10 λίρες, αρκεί να «εντοπίσετε την μπάλα».


Η νέα ιστοσελίδα διαγωνισμού Laddr, πουλά 380.000 λαχνούς αξίας 10 λιρών έκαστος, με τους συμμετέχοντες να πρέπει να «εντοπίσουν πού είναι η μπάλα» προκειμένου να βγει ο νικητής.

Η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης στον τυχερό, ένα Jeep Wrangler αξίας 56.000 λιρών, καθώς και ασφάλιση αξίας 4.000 λιρών, οδικούς φόρους και ένα χρόνο δωρεάν πάρκινγκ έξω από το σπίτι.

Το πλήρως επιπλωμένο σπίτι, 100 τετραγωνικών, αποτελείται από ψηλοτάβανα δωμάτια και μοναδικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως, δύο μπάνια και ένα μπαλκόνι. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν επίσης ένα ευρύχωρο και πολυτελές σπίτι σε δύο ορόφους, με τζάκι και μοντέρνα κουζίνα.

Το διαμέρισμα, βρίσκεται στην οδό Walton σε απόσταση αναπνοής από το γνωστό πολυκατάστημα Harrods.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το